Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy 17 éves kölyök írása
  2008-01-06 17:24:02, vasárnap
 
   
  Most vagyunk a legveszélyesebbek, már nincs mit veszítenünk!

Eduardo, k, 2008-01-01 23:56 Belföld | 1956-2006-2007 | Publicisztika


Eljön még a gyermekek éve!

2008 van. 88 év telt el Trianon óta, amely történelmünk egyik legnagyobb tragédiája. Sajnos az még nagyobb tragédia, ami ebben a 88 évben történt. ,,Magyar az, akinek egy kicsit is fáj Trianon" hangzik az egyik legigazabb mondás. Vajon mennyi magyar él ebben az országban? Sajnos tudjuk a választ. Pontosan ismerjük.


Akik 2004 decemberében a megfelelő helyre tették a keresztet. Akik nem hittek egy hazug szavának, miszerint húszmillió román jön megcsonkított hazánkba. Az igaz magyarok nem hittek egy másik hazugságnak sem, mely szerint ha az átkos határon túli magyarok megkapják a kettős állampolgárságot, akkor húsz évre biztosított a győzelmük. Hatalmas hazugság. (A mai magyar ,,demokráciában" csak az szavazhat parlamenti képviselőre, akinek van az államterülethez való tényleges kötődése.) Szerinte a kettős állampolgársággal máris visszakaptuk az összes elcsatolt területet. Szerintem egyik párt sem akarta igazán a magyarok érdekeit szolgálni. A mai vezetőségben senki sem szolgálja a magyarság érdekeit. Csak az ő érdekük van szem előtt. Csak ők számítanak.

Tizenhét éves vagyok. Nem diszkóban ünneplem az újévet. Nem egy alkoholistákkal teli házibuliban várom az éjfélt. Itthon ülök Szilveszter éjszaka. De nem a tévét bámulom. Nincs benne semmi értelmes. Megnéztem, tudom. Az egyik csatorna az ő ostobaságaikkal tömi az emberek fejét. Egy másikon kommunista zagyvaság megy. A harmadikon cigány műsort adnak éppen. Most is megy az agymosás. A szobámban ülök. A nemzeti rock legnagyobbjait hallgatom, néha kinézek az ablakon, és a hóesését csodálom. A házakat, az utcát, a járdát. Minden hófehér. Minden tiszta. Semmi feketeség, semmi romlottság nincs benne. Ilyen tökéletesnek képzelem el a Mennyországot, a Hősök Mulató Mezejét, a Valhallát, vagy hívjuk bárhogyan. A helyet, ahol földi szenvedések után Isten kegyelméből kerülünk.

Néha a szoba déli falán lévő ezerkilencszáztizennégyes Magyarország térképére nézek. A vármegyék címereit figyelem. Mennyi különbség és hasonlóság van közöttük. Végig szalad a szemem a városok nevein. Kassa, Eperjes, Munkács, Beszterce, Nagyvárad, Csíkszereda. Magyarok ezrei élnek itt, akikre egy idegen nép idegen újéve köszönt.

Néha a nyugati falon függő napkeresztet figyelem. Mily egyszerű és csodálatos jelkép. Sokan rettegnek tőle, sokan éltetik. Már-már félelmetes az ereje. Az az erő, amit szimbolizál. Egy egyszerű jelkép. ők mégis rettegnek tőle. Mert tudják, hogy sokan meghalnának érte.

Egyre közeledik a reggel. Azon tűnődöm, hogy az új év vajon mit hoz számomra? Mit hoz a magyarságnak? Mit hoz a világnak?

Eltöprengek az elmúlt éveken. Eszembe jut az a sok fájdalom és ellenségeskedés, amit a magyarságom miatt kellett elszenvednem. Amit minden magyarnak el kell viselnie.

2001. Az egyik legszebb gyerekkori emlékem. Negyedikes voltam. Évvégén kellett írni egy fogalmazást, hogy mi az álmom. Azt írtam, vadászpilóta vagyok, Erdély visszaszerzéséért harcolunk, és addigra már a többi elcsatolt területet visszaszereztük.

Ezután öt szégyenteljes év következett. Eltávolodtam Istentől, hazától, mindentől, ami fontos.
2006. Újra megtaláltam az igaz magyarságot. A tüntetéseken én is ott voltam. Hittem a győzelemben. Hittem abban, hogy végre a magyarok írják a saját sorsukat. A remények nem váltak valóra. Mégis sokat nyertem azokban a hetekben. Ráébredtem az igazságra. Arra, hogy ők bármire képesek a saját érdekükben. Addig úgy hittem, egy szabad országban élek. Rá kellett ébrednem: a rendszerváltás elmaradt. Semmi sem változott. Sőt! Talán még rosszabb lett.

Ma már nyitott szemmel járok a világban. Elszomorít, amit látok és tapasztalok.
Valósággal üldözik a magyarokat. A nemzeti jelképeinket nem tisztelik. De már az is baj, ha más tiszteli. Idén Mikulásra magyar osztálytársamtól egy csodálatos ajándékot kaptam. Egy fából kivágott Magyarország, benne a kiegyezéskori címer, babérkoszorú és rovásírással ráírva: ,,Vesszen Trianon". Nem fért bele a táskámba, ezért a kezemben vittem óráról órára. Egyik antimagyar évfolyamtársam Horvátországnál megfogta és röhögve kijelentette, hogy ez kutya játéknak lenne jó! Be is mutatta, hogyan dobná el. Ez természetesen nem sértett senkit, hiába védi a kommunista alkotmányunk is a magyar címert. Azon már mindenki felháborodott, amikor kijelentettem, ha eldobja, akkor a bakancsommal fogok beleállni a szájába!

Ezer és ezer ilyen példát tudna mondani minden magyar ember, aki vállalja magyarságát. Nem elég, hogy nem tisztelik a jelképeinket, kultúránkat, hagyományainkat, még azokkal is ellenségeskednek, akiben még van egy kis nemzeti érzelem. A médiából is csak árad a sok értelmetlen zagyvaság, amivel bolondítják a népet. Mivel a médiát ők irányítják, ezért nem is várok mást. Ennyire súlyos helyzet még sohasem volt. Még sohasem tiporták ennyire sárba a magyarságot. Már nem is nézek tévét, mert szégyen, mennyire meggyalázzák a jelképinket. Magyar ember sincs a képernyőn. ők a vezetők minden fontos pozíción. Egyre kevésbé titkolják a céljaikat. Már fölösleges is rejtegetni, mert úgy is látszik. Már kiirtottak minden nacionalizmust az emberekből.

Szerencsére nem mindenkiből. Vannak még magyarok. Június negyedikén még megtelik egy-egy tér a megemlékezőkkel. Vannak még, akik küzdenek a magyarok megmaradásáért. Az ő céljukkal ez ellentétes. Nem tetszik Nekik, hogy vannak még magyarok a Kárpát-medencében. Mindet megtesznek, hogy eltiporjanak minket. Koholt vádakkal be akarják tiltani a jelképeinket. Üldöznek és gyaláznak minket. Minden eszközzel próbálnak eltüntetni minket.

A támadás egyre nagyobb és egyre kisebb az esélyünk a visszavágásra. Az igaz magyarok száma sajnos fogy.
De félnek tőlünk! Tudják, hogy minden emberben ott van még a honfoglalók vére! A vér nem válik vízzé, hiába akarják! Bármi történjék, mi magyarok vagyunk. Az ereinkben folyik őseink vére! Képesek vagyunk még most is egy világbirodalmat megdönteni!

Most vagyunk a legveszélyesebbek. Már nincs mit veszítenünk! A hazánkat elvették, a múltunk meggyalázták, a jelenünk értelmetlen, jövőt pedig tönkretették! Szörnyű ezt belátni, de el kell ismernünk. Már nincs mire várnunk! Már nincs hova hátrálnunk! Meg kell állítani az ellenséget! Nem védekezni kell, azzal már elkéstünk. Támadni kell! Ez az egyetlen esélyünk. Ettől rosszabb helyzetbe már nem kerülhetünk! Számunkra már csak a Győzelem vagy a Halál maradt. A jelenlegi helyzetben a Halált kaptuk. Lassú és szomorú halált. Nekünk is választanunk kell: Háború vagy Szégyen. Mi ne válasszuk a szégyent, hogy aztán háborút kapjunk!

Egy háborút sok eszközzel lehet vívni. Szeretném hinni, hogy nekünk még elég ,,érvágyúkkal" és ,,igazságbombákkal" harcolnunk, de kezdek kételkedni ezek hatásosságában.

Magyar Testvérek! 2008 van. Egy új év, egy új remény. Higgyünk egy Istenben! Higgyünk egy Hazában. Higgyünk egy örök isteni igazságszolgáltatásban! Higgyünk Magyarország feltámadásában! De ne csak higgyünk, cselekedjünk is. Tegyünk valamit a hazáért! A 2008-as év legyen a tettek éve. Minden magyar ember tegyen valamit az ország fennmaradásáért! Nem kell hatalmas dolgokat cselekedni, hisz' nem vagyunk istenek, nem tudjuk megváltani a világot! De sok kicsi sokra megy - tartja a mondás. Idén mindannyian tegyünk egy kicsivel többet a hazáért. Hozzunk áldozatokat és ne csak várjuk, hogy történjen valami, mert ha nem cselekszünk, semmi sem fog változni.

Sikerekben gazdag és boldog új évet kívánok mindenkinek!

Szebb Jövőt és Magyar Feltámadást!

Fekete László

[Forrás: KI (REF)]
nemenyi.net

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ellenségeskednek, osztálytársamtól, igazságbombákkal, állampolgárságot, államterülethez, hagyományainkat, alkoholistákkal, visszaszereztük, ellenségeskedés, ostobaságaikkal, megemlékezőkkel, horvátországnál, fennmaradásáért, világbirodalmat, évfolyamtársam, megmaradásáért, rendszerváltás, feltámadásában, legnagyobbjait, nacionalizmust, hatásosságában, szégyenteljes, kiegyezéskori, publicisztika, felháborodott, demokráciában, megcsonkított, visszavágásra, mennyországot, kijelentettem, természetesen, magyarország, napkeresztet, választanunk, cselekedjünk, visszakaptuk, egyik legigazabb, megfelelő helyre, hazug szavának, igaz magyarok, másik hazugságnak, átkos határon, kettős állampolgárságot, szavazhat parlamenti, államterülethez való, kettős állampolgársággal, összes elcsatolt, magyarok érdekeit, magyarság érdekeit, alkoholistákkal teli, tévét bámulom, egyik csatorna, Hősök Mulató Mezejét, Eltávolodtam Istentől, Idén Mikulásra, Vesszen Trianon, Magyar Testvérek, Higgyünk Magyarország, Szebb Jövőt, Magyar Feltámadást, Fekete László,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Föld napja április 22  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Esti kép  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Szent György napi hiedelmek, s...  Jó éjszakát  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Beney Zsuzsa - Tavasz  Vannak arcok  Ahogy emelkedik a rezgés...  Föld napja április 22  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 23  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Egyszerűen  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Muratáj  Esti kép  Facebookon kaptam  Esti kép  György napra  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Muratáj  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Ma  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Emberként automatikusan értéke...  Ha így haladunk...  Miért nem menti meg Jézus...  Szép estét kedves látogatóimna...  A végzet az  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Emlék  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
egyik legigazabb, megfelelő helyre, hazug szavának, igaz magyarok, másik hazugságnak, átkos határon, kettős állampolgárságot, szavazhat parlamenti, államterülethez való, kettős állampolgársággal, összes elcsatolt, magyarok érdekeit, magyarság érdekeit, alkoholistákkal teli, tévét bámulom, egyik csatorna, emberek fejét, másikon kommunista, harmadikon cigány, szobámban ülök, nemzeti rock, hóesését csodálom, szoba déli, vármegyék címereit, városok nevein, nyugati falon, elmúlt éveken, magyarságom miatt, egyik legszebb, többi elcsatolt, igaz magyarságot, magyarok írják, saját sorsukat, saját érdekükben, szabad országban, rendszerváltás elmaradt, nemzeti jelképeinket, csodálatos ajándékot, fából kivágott, kiegyezéskori címer, kezemben vittem, kommunista alkotmányunk, magyar címert, bakancsommal fogok, vezetők minden, magyarok megmaradásáért, támadás egyre, honfoglalók vére, ereinkben folyik, világbirodalmat megdönteni, hazánkat elvették, múltunk meggyalázták, jelenünk értelmetlen, egyetlen esélyünk, jelenlegi helyzetben, örök isteni, ország fennmaradásáért, kicsivel többet, ellenségeskednek, osztálytársamtól, igazságbombákkal, állampolgárságot, államterülethez, hagyományainkat, alkoholistákkal, visszaszereztük, ellenségeskedés, ostobaságaikkal, megemlékezőkkel, horvátországnál, fennmaradásáért, világbirodalmat, évfolyamtársam, megmaradásáért, rendszerváltás, feltámadásában, legnagyobbjait, nacionalizmust, hatásosságában, szégyenteljes, kiegyezéskori, publicisztika, felháborodott, demokráciában, megcsonkított, visszavágásra, mennyországot, kijelentettem, természetesen, magyarország, napkeresztet, választanunk, cselekedjünk, visszakaptuk, vezetőségben, magyarságnak, tökéletesnek, eltávolodtam, bakancsommal, alkotmányunk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2034
  • e Hét: 7542
  • e Hónap: 16146
  • e Év: 52087
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.